FöretagThrone är en av de ledande inom beklädnad på tillverkning, design och utveckling samt inköpsföretag åt stora återförsäljare och varumärken i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder helhetslösningar för att möta våra kunders specifika behov. Vi strävar efter att erbjuda högsta standard för att möta våra kunders behov genom konkurrenskraftiga priser, kvalitet och leveranssäkerhet.

Vår ambition  - Genom att vara innovativa, särskiljer vi oss positivt tillsammans med våra leverantörer, medarbetare och kunder. Vi vill göra en skillnad i positivt avseende för alla med anknytning till vår verksamhet och vår gemenskap.
Vår vision -  Vår vision är ge affärsnytta åt våra kunder, att använda resurser effektivt; att fokusera på hälsa och välbefinnande för våra anställda; och att uppnå ett gott rykte i de samhällen vi verkar i.
Våra värderingar  -  Vi är pålitliga, företagsamma och innovativa. Stommen av våra framgångar utgörs av våra medarbetare och de är källan till vår expertis. Vi är stolta över vår asiatiska bakgrund och vårt asiatiska arv. Att bygga långsiktiga relationer med kunder är viktigt för oss.

 
Nästa

Vår folk

Vi är pionjärer inom textilteknologi. Tack vare vår expertis inom tekoindustrin och vår tekniska kunskap, kan vi erbjuda överlägsen kvalitet, rimliga priser och professionell service som står pall de mest krävande kraven. Vi arbetar med fullt engagemang i varje projekt, för alla kunder och lösningar.
Vår affärsprincip är långsiktighet och vi betonar mänskliga rättigheter och miljövänlighet.

Nästa

Tillverkare

Fabrik i Kina   -  Belägen i Jiangsu, täcker den en area på 20 000 m2 med avancerad sofistikerad utrustning och ca 1000 arbetare totalt. Den genomsnittliga åldern i arbetslagen är 34 år och arbetarnas genomsnittliga arbetslivserfarenhet i branschen är ca 8 år. Kapacitet: 3 miljoner enheter per år.

Fabrik i Myanmar   -   Belägen i Yangon, täcker den en area på 10 000 m2 med avancerad sofistikerad utrustning. Kommer att sysselsätta ca 1000 lokalt kvalificerade arbetare. Kapacitet: 2 miljoner enheter per år.

Nästa

Analys

Vår forskningsavdelning betonar vikten av produktforskning och utveckling. Vi är alltid på jakt efter de senaste fabrikaten, de hetaste trenderna och de senaste teknikerna.

Nästa

Design

Vårt designteam undersöker ständigt olika marknader i syfte att samla in och analysera de senaste trenderna, och selektivt anpassa dessa element efter våra kunders krav avseende våra designer och produktserier. När våra kunder visar sig vara nöjda med våra designer, börjar vi göra prover.

Nästa

Kvalitet

Proverna testas rigoröst i ett laboratorium. Vi bekräftar att prover och produktioner uppfyller alla krav. Vi testar med hjälp av olika metoder, såsom SGS, ITS, Tredje part etc.

Nästa

Service efter försäljning

Vi har ett gott rykte och kan vara stolta över oss själva. Vårt team för efter- försäljningsservice fokuserar på att erbjuda fullständiga svar på frågor eller undringar om våra produkter som kunden kan ha. Vi kan hjälpa till att hantera oförutsedda problem .

Nästa

BSCI

Throne är medlem i BSCI.
Vi arbetar med anställda och leverantörer som åtagit sig att tillhandahålla säkra och trivsamma arbetsplatser.
Vi vägleder och utbildar våra anställda för att hjälpa dem att bli mer effektiva, produktiva och lyhörda.
Vi förväntar oss att våra medarbetare och leverantörer möter våra krav på arbete, hälsa, säkerhet, miljö och etik .
Mer information om BSCI finns på www.bsci-intl.org.

Nästa

EOCA

Throne arbetar för ständig förbättring inom hållbar utveckling i vår operativa verksamhet. Vi erbjuder hållbart framställda textilprodukter till våra kunder, medan vi opererar på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.
Throne deltar i EOCA som medlem.

Nästa

OKEO-TEX

Textilekologi består av fyra sektorer: produktionsekologi, humanekologi, prestandaekologi och ekologi inom avfallshantering.
Produktionsekologi undersöker effekterna av produktionsprocesser på människor och miljö, t.ex. hälsa och säkerhet, material, vatten- och energiförbrukning, avloppsvatten och avfallshantering samt generering av damm och buller.
Mer information om OKEO-TEX kan hittas på: https://www.oeko-tex.com/en/manufacturers/manufacturers.xhtml

Nästa

Samhällsengagemang

Vi har ett åtagande för hållbar utveckling i vår verksamhet.
Såväl Thornes egen personal och såväl som våra partners bidrar med olika samarbeten och aktiviteter.
Vi sponsrar bland annat "BARNCANCERFONDEN" och "Frölunda Indians".

Nästa

THRONE fotbollslag

Vi sponsrar Thrones fotbollslag i Kina.

Nästa

Nyheter

- Vi från Throne kommer att delta i ISPO 2016. Välkommen till vår monter C1-500 !

- Throne är en stolt partner till Export och Hållbarhet seminarier på Modegalan, som äger rum den 25 november, 2015 i Stockholm.

Nästa

Sömlösa plagg

Sömlösa plagg har en struktur utan sömmar och en sömlös teknik som ger mycket elastisk kompression och mjuk känsla. Tekniken för sömlösa plagg medger tillskärning och sömnad i en enda process, eftersom det inte finns någon söm någonstans i strukturen, inte ens i axlar, nacke, ärmar, midja, bakdel etc. Konsumenternas efterfrågan på dessa sömlösa plagg är hög på grund av de nedan beskrivna fördelarna.

Fördelar med sömlösa plagg

• sömfri struktur, bekväm, snygg passform
• fria kroppsrörelser
• flexibilitet i storlek
• kostnadsbesparing
• mindre avfall
• funktionellt
• oändliga designmöjligheter
• hållbara produkter

Utveckling och innovation i sömlösa tekniker

• färgade mönster, en mängd olika sömmar
• nya framsteg från fiber och garn, till exempel: merinoull, returfiber, bambu, polyester etc.
• ny innovativ funktion, miljövänliga beståndsdelar
• den sömlösa teknikens funktioner är bra för återförsäljare och för kunden.

Tillämpningar av sömlösa plagg

Sömlösa plagg leder till konceptet som tillämpas inom aktiva sporttkläder, gymkläder, fitnesskläder, fritidskläder, oömma fritidskläder, tävliningsinriktade idrottskläder, modekläder, etc.

Nästa

Garments

 

 
Nästa

Arbeta hos oss

Vi söker dig som kan försäljning och marknadsföring.
Om du är intresserad av att arbeta med oss, skicka ditt CV till: hr@throne.se

Nästa

Vi hör gärna mer från er! Välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller sociala medier !

Asia

THRONE NANJING
Jiangjun Road 20
211100, Jiangsu
P.R.China
Phone: +86 25 877 387 58
Email: info@throne.se

 

THRONE MYANMAR
Shwe Pyi Thar Industrial Zone 4
Insein, Yangon
Myanmar
Phone: +86 25 877 387 58
Phone: +46 31 45 12 16
Email: info@throne.se

Europe

THRONE SWEDEN
Sisjö Kullegata 8
421 32 Västra Frölunda
Sweden
Phone: + 46 31 45 12 16
Email: info@throne.se